Ultuna näringslivsdag

Igår var det Ultuna näringslivsdag! Det var många företag som medverkade och stod vid en monter. Ett perfekt tillfälle för inspiration och för att mingla runt för att se vad som finns och vad man kan arbeta med i framtiden.
Jag tycker att det är väldigt trevligt med dessa dagar då det faktist är svårt att förstå vad man ska och kan jobba med efter avslutad utbildning. Man kan även knyta kontakter gällande exjobb, examensarbete och sommarjobb. Nu går ju jag bara första året så jätte mycket kanske inte händer för mig just nu, men jag blir faktist peppad och känner mig trygg när jag ser och får höra vilka möjligheter finns.

Imorgon har vi handledarmöte med min projektgrupp i kursen Etologi och djurskydd.
Vi har bestämt att göra en beteendeobservation på hästar som utfodras. Spännande och mer om det får ni veta sen!

Min förra medryttarhäst till vänster. En vinter dag i Norrland.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.