Etologi och Djurskydd

Våran nya kurs heter Etologi och djurskydd. Jag har sett fram emot denna kurs och ser fram emot att lära mig massor om just ämnet. Vi kommer att få sitta på många intressanta föreläsningar. Hittils har vi fått lära oss lite om varför djuren beter sig som dom gör, vad ett problembeteende är och hur man analyserar ett beteende.

Kursen innehåller olika moment, några av dem är projektarbete, diskussioner och statistik. Jag gillar faktist projektarbeten, det känns mer som ett arbete än skola, väldigt skön kontrast gentemot föreläsningar och att studera till en salstenta. Ju roligare kurs desto enklare är det att studera! 🙂

Ikväll ska jag faktist in till Uppsala dans center på dansklass för att hämta lite endorfiner och inspiration. Jag är trots allt fortfarande dansare, och får riktig dansabstinens emellanåt. Det är kontraster med att gå från att en period i livet dansa 5 h per dag till inte ens varje vecka. Det har tagit länge att bara acceptera att livet förändras. Man har olika fokus i olika tidpunkter i livet, och idag är jag ok med det och just nu nöjer och njuter jag av det lilla!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.