Norrland nästa.

Ikväll tar jag tåget upp till Norr. Jag och Timon ska sitta och åka heeeeela natten, för exakt så länge tar det faktist med tåg. Jag tycker att det är mysigt att åka tåg och gör det hellre än flyger, dock föredrar jag att ha en hel kupe för mig själv, men det blir genast dyrare biljetter. 

Jag kommer att vara i Luleå/Haparanda över helgen och alla helgona som det faktist är. Det ska bli så skönt att ha ledigt och mysa med vänner och familj. Jag har haft redig hemlängtan, stundtals känns det riktigt jobbigt att vara ifrån alla. Behöver nog bara komma hem lite oftare tror jag.  Nu ska jag packa det sista och sen bär det av,
Trevlig allahelgona helg på er allesamman! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.