Anatomi

Idag började vi Anatomidelen i vår kurs. Jag har varit lite nervös för detta då vi har dissektioner på schemat. Vi ska ju lära oss hur djur ser ut både ut och invändigt. Vi kommer att studera skelett, muskulatur, leder och organ bl.a och allt detta ska vi tom få ta på. Men, det gick jätte bra idag, det var riktigt lärorikt. Man är nog alltid lite orolig över hur man kommer att reagera. Men jag är väldigt nyfiken av mig och jag vill lära mig praktiskt, inte bara i teorin så därför är detta bra. Just nu är jag lite skakis och super trött, mycket nya intryck minst sagt så det blir att vila hjärnan resten av kvällen, för imorgon väntar en till fullspäckad dag med Anatomi, tema Rörelseapparaten!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.