Jägarstudier

Nu är vi igång! Vi kommer att ha föreläsningar/lektioner en gång i veckan ända tills december då vi skriver teoriprovet. Träna in skyttet gör vi på våren. Det känns riktigt roligt och blir en riktigt utmaning! Blir ett extra ämne att studera, men med planering och diciplin kommer det att gå!

Det är många som blivit förvånade över att jag som djurvän vill bli jägare. Jag själv har länge funderat vad jag tycker kring det. Jag minns att jag inte var så förtjust i kött som liten och brukade oftast inte äta det pappa hade jagat. Detta av okunskap. Nu när man blivit äldre så inser jag att det är det bästa köttet man kan äta och det är för mig att vara en medveten djurvän. Jag vill äta kött som jag jagat själv, på så sätt vet jag att djuren haft ett bra liv. Det betyder dock inte att jag aldrig köper kött i affären (händer inte så ofta då jag lagar mycket vegatariskt), men när jag gör det så handlar jag svenskt och närproducerat. Men, mitt mål är att jaga mitt kött själv om jag ska äta kött! Dessutom vill jag lära mig om djur och skog samt sedan vara en del av naturen. Att vara jägare är mer än att bara jaga för att få mat på bordet.
Så så tänker jag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.