Fina Uppsala

Jag har bott här i Uppsala sen Januari 2019, och jag älskar det! Jag kommer från en mindre stad i Norrbotten, Luleå, och tyckte det var lite läskigt att flytta söder ut igen då jag bott i Stockholm i några år och aldrig riktigt trivdes där. Men så kom jag hit och blev positivt överraskad! Jag gillar den mysiga små stad, kullerstens känslan men med en storstads anda. Naturen är väldigt nära samtidigt som du har en stad som kryllar av människor. 

Som student finns det många mysiga fik att sitta och plugga på i stan om man ibland behöver lite platsombyte från SLUs fina grupprum. Fester finns det gott om, Nationerna i stan har alltid något som händer. Olika dagar håller dem nattklubb och pub, om man behöver komma bort från plugget ett tag. Dessutom kan man engagera sig inom Nationerna. Jag har valt att gå med i ett utav utskotten i Ultuna studentkår, Ultuna jakt klubb. Igår skickade jag in min anmälan att få delta i kursen Jägarexamen och hoppas nu ha fått en plats! Det ska bli riktigt lärorikt och spännande. Jag har tänkt att jag ska bli jägare ett bra tag och äntligen händer det! 

Men för att sammanfatta det hela, Uppsala är en stad där man inte går uttråkad under skoltid som fritid!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.