Bonde söker fru pub

Enligt tradition så visades Bonde Söker Fru på storskärm under torsdagspuben på kåren idag. Det serverades pommes och bearnaise – perfekt avslut på en väldigt lång dag.

Idag har vi nämligen suttit med projektarbetet i Projektledning och kommunikations kursen från 9-17 och haft möte med vår handledare ute på Jälla. På tisdag ska projektplanen lämnas in och vi har en del jobb kvar innan den är helt klar – men det fixar vi!

Jag var så nervös innan grupparbetet, att jag skulle hamna i en grupp med dålig stämning – men det blev över förväntan, ”min” grupp är verkligen asbra! Jag är imponerad av allas kunskap och driv, det är så intressant att bara sitta och lyssna/diskutera, eftersom att vi alla är från olika utbildningar så har vi olika synvinklar och kunskaper. Nästa vecka ska vi baka bullar och plugga – grym kombo!

Publicerat den
Kategoriserat som Kåren

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.