Tentaplugg

Hej!

Det är inte mycket som händer just nu förutom mängder av tentaplugg. Min planering att sitta med mikroekonomi på dagarna och agricultural policy på kvällarna går hyfsat, men det ska erkännas att det är svårt att koncentrera sig på kvällen efter heldag med annat plugg.

Men, det finns ännu gott om tid att lära sig! Tentorna är på torsdag och fredag så fram till dess är det fullt fokus. Direkt efter mikrotentan på fredag kommer jag tillsammans med resterande kårstyrelse 2020 samt kårstyrelsen 2019 åka till Grimsö för en överlämningshelg. Har absolut ingen aning om vad det är vi ska göra, kan nog bli en helg fullmatad med information om styrelsearbete och kåren överhuvudtaget.

Nu, åter till tentaplugg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *