Luciabal 2019

De sista dagarna innan jullov är det alltid mycket som händer och förra veckan hade jag fullt upp med både plugg och festligheter. Bland annat bal! Jag och några kompisar bestämde oss för någon månad sedan att gå på Luciabalen som hålls på Ultuna varje december. Balen är främst till för de som tar examen men då det numer inte är så många som tar examen på hösten fanns det biljetter över även till andra!

Lördagen innebar således, för min del, ett nice crossfitpass på morgonen följt av bubbel och högtidsdräkt. Jag hade så kul på sittningen och efterföljande släpp levde upp till förväntningarna. På grund av lördagens aktiviteter var söndagen ganska lugn, det var film och Musikhjälpen som gällde. Fint att de lyckats samla in så mycket pengar! Mycket viktigt ämne som verkligen behövs diskuteras mer i samhället.

Jag beger mig mot västkusten på torsdag och fram till dess är det framförallt plugg som gäller. Imorgon är sista föreläsningen i mikro2, men tanken är att jag och en kompis ska hinna med en inlämning innan torsdag också. Får se hur det går! Nu: plugg inför morgondagens dugga.

Jag och min bror i lördags! Han tog agronomexamen 2017 så kul att ibland hittar tillbaka till Ultuna för fest!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *