Julig helg

Det känns som dagar och veckor bara flyger förbi och det är svårt att säga vad man egentligen hinner med. Faktum är att plugg upptar majoriteten av mina dagar. Skönt då att bryta av med annat!

Nu i helgen ska jag, surprise surprise, läsa in lite mikroekonomi samt börja på min uppsats i agri.policy MEN jag ska även njuta av att det äntligen är december och snart jul! Ikväll ordnar en kompis lite julbak och provsmakning av glöggen han bryggt och imorgon ska jag på julbord hos en annan kompis. Tror jag får väga upp med lite träning för att kunna gå +- 0 efter denna helg :).

Dagen nere i Skåne och Borgeby var för övrigt fantastisk! Vi fick höra hur det är att vara rådgivare på HIR, en analys av omvärlden och dess påverkan på lantbruket samt hur framtidens lantbruk kan se ut. Just den sista föreläsningen om framtidens lantbruk var extra intressant. Lantmännen har tagit fram en rapport som visar att lantbruket dels kan höja sin produktivitet, i rapporten fokuserades det på avkastning på höstvete, samtidigt som vi ställer om till ett allt mer hållbart lantbruk. Många intressanta synpunkter och det är roligt att jag i mitt framtida yrke, oavsett vad det än blir, med största sannolikhet kommer få vara med om denna förändring!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *