Snö i Uppsala!

Hallå!

Sedan senast har jag haft fullt upp med både det ena och det andra. Framförallt har det varit tentaplugg då jag hade ekonometritentan i onsdags och förhoppningsvis har jag klarat den. Det kändes i alla fall bra när jag gick ut från salen! Förutom ekonometrin har vi i mikroekonomin övergått till att förstå oss på hur produktionsekonomier fungerar. Faktiskt så är det på ungefär samma sätt som med konsumtion – samma räknemetoder används och jag börjar känna igen hur och vad som ska användas vid varje uträkning.

De senaste veckorna har det i Uppsala, likt resten av Sverige, varit grått och trist men häromdagen kom faktiskt både snön och solen! Extremt skönt att se solen igen!

I fredags var det dags för den årliga funkisfesten. Då döps de kåraktiva som varit ordföranden i olika utskott och styrelsen bjuder på fulsittning. För tredje och sista gången gick jag med ULS IF, för nu är det helt klart ett faktum att jag gjort mitt för idrottsföreningen. Det har varit så himla kul att engagera sig i någonting som jag verkligen gillar och jag uppskattar allt som vi har varit med! Framtida kårengagemang för mig är att jag tar över befattningen som kårkassör. Jag kliver på befattningen i januari och ska därefter sköta kårens bokföring det kommande året. Lärorikt och intressant!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *