v. 17

Påsken är slut och jag är åter på väg till Uppsala. Det visade sig att en kompis skulle till västkusten under påsk så jag hoppade in i hans bil och fick skjuts hela vägen hem! Väl hemma har jag framförallt varit utomhus och tagit vara på sol och värme. Trädgårdsarbete, tömning av hus, släktmiddagar och en borttappad hund summerar ganska väl hur mitt minilov sett ut. Som tur är blev hunden hittad och jag och min bror slapp skämmas allt för mycket för att vi råkat tappa bort henne.

Tisdag till fredag är det kandidatskrivande som gäller. Vi har delvis ett seminarie på torsdag där vi ska presentera hur långt vi kommit i skrivprocessen, delvis en lätt opponering på en annan grupps arbete. Förutom det hoppas vi att vi lyckas komma ganska långt i skrivandet så vi har en god stomme att stå på. Vad jag förstått handlar de sista veckorna främst om finlir och slipa till texten så den blir perfekt – vi får se hur det kommer gå!

På lördag är det dags för start av valborg i Uppsala! En fin tradition som firas i dagar. För min del kommer valborg innehålla allt från sittning till konsert, men mer om det efter valborg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *