Crisp crisp crisp

Glad helg!

Några fler dagar in i driften finns det inte mycket mer att säga än att det är en så bra kurs! Det är nu vi får diskutera lantbruk + ekonomi och verkligen se hur allt går ihop. På torsdag är det dags för det första studiebesöket. Vi ska åka till en gård några mil norr om Uppsala för att värdera de tillgångar som finns i företaget, intressant och nytt! På grund av detta drog vi häromdagen igång med föreläsningar om fastighetsvärderingar, något som vi ska fortsätta med i veckan som kommer. 

Förutom föreläsningar har jag varit utomhus så mycket som möjligt, särskilt när det är ljust. Första året jag bodde i Uppsala var det lite av en chock när jag insåg hur lite solen är uppe under dagen i jämförelse med hemifrån. Därför blir det att försöka få de få strålar som finns så mycket som möjligt!

Igår steg jag upp tidigt för att tillsammans med en kompis åka ut till Hågadalen för skidåkning. Första kilometrarna var vi i princip själva i spåren och vädret gick från en dimmig morgon till snökristaller i luften och solsken – fantastiskt! Resten av dagen spenderades på stan och middag hos en annan kompis. Fördelen med att så många på Ultuna jagar är att det ofta bjuds på viltkött när det vankas middag, något som jag uppskattar enormt! 

Hågadalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *