2,5 år in

Äntligen är höstterminen över och jag har officiellt gått 2,5 år på Ultuna – halvvägs till agronomringen!! När man tar examen finns möjlighet att köpa agronomringen and let me tell you att den ringen är helt klart det enda som motiverar mig till att fortsätta plugga när man sitter med extrema mängder plugg och inte ser något slut på pluggandet. Men det finns! Ringen är beviset!

Torsdagens presentation gick kanon och grupparbetet skickades in igår. Jag fick även en komplettering i metodkursen då jag och min kompanjon inte utvecklat vårt teoretiska problem tillräckligt, men det är numer löst och inskickat. Det är segt att få komplettering, omtenta eller liknande men man får tänka på att det är faktiskt jag själv som lär mig på det – bevisligen kunde jag det inte första gången så då måste jag ju lära mig det bättre till nästa gång.

Helgen är således fri från plugg vilket utnyttjas till fullo. Den började med IF-pub och efterföljande fest och idag tog jag en välförtjänt sovmorgon och ska strax iväg för att träffa några kompisar. Ikväll väntar moules frites och morgondagen bjuder förhoppningsvis på långfärdsskridskor ute vid Fjällnora! En helt fantastiskt helg helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *