Sista veckan på period 2

Hej!

Åter måndag och idag hade jag och en kursare presentation i metodkursen. Vi presenterade ett utkast om lantbrukares utmaningar och möjligheter vid omställning till ekologisk produktion – intressant ämne som man verkligen kan grotta ner sig i. I och med denna presentation är metodkursen avklarad, mycket skönt! 

På torsdag har jag och min marknadsföringsgrupp presentation där vi ska presentera en marknadsföringsplan för övriga kursare och examinator. I helgen som var skrev vi presentation och just nu känns det bra! Får se hur fjärilarna i magen är på torsdag. Det är alltid intressant att presentera. Ofta tycker jag inte att det är allt för jobbigt, men det har funnits flera presentationer som jag har velat springa rakt ut ur rummet och absolut inte göra presentationen. Eftersom det är en gruppresentation på torsdag vet jag dock att jag kan lita på mina gruppmedlemmar om det nu blir så att jag faktiskt springer ut ur rummet av oförklarliga anledningar…

I Uppsala har det äntligen fallit snö och temperaturen är under nollstrecket! När jag åkte upp häromveckan fick jag med mig ett par längdskidor så nu är det längdåkning för hela slanten. Igår var jag och en kompis i Hågadalen – fint naturområde väster (…eller?) om Uppsala – och åkte skidor. Det fanns inga spår och vår erfarenhet är väl inte så stor så några vurpor och svordomar blev det. Nåväl, om vi inte blir bra på skidor kan vi alltid glädja oss åt att vi är roliga att se på medan vi åker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *