Åter i Uppsala

Hej!

Jag kom tillbaka till Uppsala i söndags och har sedan dess enbart renoverat min lägenhet. Några saker fixades men fortfarande återstår en del, får se när det blir klart!

Imorgon är det därför hög tid att ta tag i plugget som legat i dvala de senaste veckorna. Dels har jag och en kursare en presentation i metodkursen, dels har jag och min marknadsföringsgrupp en presentation, en opponering, färdigställande av marknadsföringsplanen samt en individuell reflektion att göra – så det är lite plugg! Tror dock inte att det är någon fara med att inte hinna göra allt, vi har fram till nästa torsdag på oss. Därefter är jag alltså helt klar med att läsa dubbla kurser! Ska bli himla skönt att gå tillbaka till ”normal” pluggtid – 40h/veckan. Sen om det brukar vara så att jag pluggar 40h/veckan är en helt annan fråga…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *