Hearing 2019

Hej!

Igår var det dags för hearing inför det stora novemberkårmötet! Hearing innebär att kårens slutna befattningar – typ kårordförande, sekreterare, respektive utskottsordförande – presenterar sig och förklarar varför de söker befattningen. Då jag det senaste året suttit i valberedningen var jag på plats för att hjälpa till med röstningen. Dock är det imorgon, innan novembermötet, som rösterna räknas och först då vet vi vem som blir ny kårordförande!

Själv söker jag en ledamotsplats i TraktU, utskottet som tar hand om kårtraktorn Viktor. Förhoppningsvis får jag en av posterna, men jag har konkurrens! Oavsett vad, tycker jag att det är himla kul att det är så många engagerade i kåren och vill bidra till en bättre kår. Det är tack vare alla funktionärer som kåren drivs och utvecklas hela tiden!

1 kommentar

  1. Hej, jag läste lite snabbt genom din blogg och att du första året läste landsbygdsutveckling men sedan bytte till ekonomi. Jag har nog bestämt mig att söka till agronom till våren, ska skugga de nämnda linjerna i vinter. Men det jag undrar är varför du bytte, av vilka anledningar? Har läst ramscheman och tycker båda linjerna verkar intressanta. Gick själv ekonomi på gymnasiet men är samtidigt intresserad av samhällsfrågor och utveckling.

    Tacksam för svar!
    Mvh Amanda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *