Mot västkusten!

Tjena!

Igår var det dags för tenta i JoMe-delen och ja, det var nog tur att jag pluggat så mycket som jag gjort. Det var inte mer än sex frågor men en av dem tog mig halva tentatiden att göra. I vanliga fall brukar det finnas de som går efter någon timme när de skrivit klart, men igår satt i princip alla kvar till sista halvtimmen i alla fall. Nu är det bara att vänta på resultat som förhoppningsvis kommer så snart som möjligt.

Eftersom mina nya kurser inte börjar förrän på tisdag tog jag ledigheten i akt och sitter nu på tåget ner till västkusten. Det ska bli extremt skönt att ta det lugnt några dagar, hjälpa mina föräldrar på gården och träffa kompisar hemifrån. Det är intressant hur snabbt man – eller okej, jag gör det… – faller tillbaka in i rollen som en ganska lat person när man kommer hemhem…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *