Tentap

Tjena!

Denna vecka har bestått av plugg, plugg och… plugg. I entreprenörskap och hållbar utveckling har jag lämnat in både ett grupparbete kring hållbara företag samt en individuell uppgift där man skulle skriva reflektioner kring begrepp tillhörande entreprenörskapsområdet. Och i JoMen har vi börjat med tentaplugga! Denna fantastiska tid då ens bästa och sämsta sidor kommer fram. Vem hjälper vem? Vill någon ha hjälp? Har jag eller du rätt? Många frågor och oftast väldigt få svar. Det brukar vara de sista två dagarna som man känner att jo, men detta kan gå! eller så känner man att det kommer bli ett solklart U. Förhoppningsvis blir det bra!

Främsta anledningen till att de senaste dagarna pluggat 12h/dag är för att det till helgen är dags för årets roligaste – enligt mig – middag! Viltmiddagen!! Jag har varit på typ alla middagar sen jag började här och tidigare år har vilten varit helt klart den bästa. Det har gått lång tid sen senaste middagen, många känner av höstdepp och tentastress – så vilten har alltid varit ett skönt avbrott! Tidigare år har det serverats gås eller älg, men då man inte kan garantera svenskt kött kommer det i år serveras svin (och vegetariska alternativ). Att man hellre väljer ett nytt alternativ istället för servera kött som inte är svenskt tycker jag är bra. Vi går på Sveriges lantbruksuniversitet och att då inte stötta den svenska produktionen, landsbygden, allt som hör därtill är helt enkelt inget som ingen vill. Det är även viktigt att visa för de utomstående som kommer på middagen att vi väljer svenskt kött framför annat.

Nu blir det lite mer plugg innan jag tar välförtjänt helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *