Plugghelg

Hej!

Söndag igen och helgen har främst bestått av plugg. Igår satt jag och en kompis ute på Ultuna och lärde oss om handelsteorier innan vi cyklade hem till en annan kompis för lite födelsedagsfirande. Idag sitter jag hemma och pluggar. Jag missade fredagens föreläsning om import, export och handelshinder så just nu går jag igenom den föreläsningen samtidigt som jag tvättar – multitasking at its finest!

Söndagar för mig innebär ofta förberedelse inför kommande vecka, dvs gå igenom plugg, göra matlådor och se till att allt är i sin ordning. Såhär gör väl inte alla, men för mig funkar det perfekt! Nu, tillbaka till hur stora länder kan påverka världsmarknaden om de inför exportsubventioner!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *