Veckan som varit

Hej!

I veckan har det hänt mycket! Jag har haft föreläsning i princip varje dag, allt från socialt entreprenörskap till allmänningens dilemma. Jag har även suttit lite med grupparbetet jag tidigare pratat om, på fredag är det dags att lämna in en ganska klar rapport! Det är inte mycket kvar av kurserna nu, så plugget trappas upp lite i taget.

Annars var det pubrunda i onsdags! Ekonom-agronomer hade the great Gatsby som tema och alla var så fina!! Vi hade ett schema att följa men jag tror inte att jag och mina kompisar lyckades pricka in en enda pub rätt… Nåväl, kvällen slutade på Norrlands där alla klasser samlades.

I helgen har jag och en kompis vart ute i skogen och försökt hitta svamp, gick inte så bra, och idag har jag spelat innebandy och ska ut på stan en snabbis snart.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *