Tenta – CHECK

Hej!

Torsdag och tentan är skriven! Det var några kluriga frågor om offentlig konsumtion och arbetslöshet, men förhoppningsvis gick den helt okej. Efter tentan igår satte jag mig och skrev lite reflektioner kring en föreläsning om genus/kön och entreprenörskap som vi hade häromdagen. Efter det gick jag på internationell matmarknad med en kompis och åt GOD mat. Herrejösses vad mat är gott.

Idag har jag träffat min grupp för att påbörja ett arbete om hållbarhet hos två olika företag. Intressant! Senare ska jag spela volleyboll med toppa laget, ett tjejgäng på Ultuna som träffas en gång i veckan för att köra olika sporter. Det som är bra med detta gäng är att det är ingen prestation what so ever och vi gör det enbart för att det är kul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *