Söndagskväll

Godkväll!

Det känns som dagarna flyger förbi för återigen är det söndag? Det var ju nyss måndag och jag satt i föreläsningssalen för att lära mig om standardisering och konfidensintervaller?! Nåväl, veckan som varit har varit fullspäckad med olika aktiviter. I onsdags började vi med skjutningen i jägarexamen! Vi fick testa lerduveskytt, skytt på ”hare” samt precisionsskott, alltså både kul- och hagelvapen. För mig som i princip aldrig hållit ett vapen var det i början ganska läskigt men det visade sig vara riktigt roligt!

På onsdagskvällen var det dags för bootcamp + pub inför landskampen som 2018 hålls i Finland. Jag och resterande IF preppade puben så vi hann inte vara med på bootcampen (den är dock superkul!) men puben var jag allt på! Landskampen är ett årligt event med deltagare från Sverige, Norge, Danmark samt Finland och det tävlas i en mängd sporter. Fotboll, skytte, ridning, friidrott och massa fler! Jag var med första gången förra året, i Norge, och hade det jättekul så jag har höga förhoppningar inför årets landskamp! Tips till kommande småttingar är att köpa en plats för att åka med!!

Pluggmässigt har jag hållit på med ett grupparbete där vi undersöker pendling i relation till inkomst samt några få försök till tentaplugg. Nu på torsdag har vi en 5hp-tenta och so far har jag inte pluggat särskilt mycket… Men, jag har tre dagar på mig så det bör gå!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *