Dammiddag och arrendekurs

Igår var det dammiddag på Ultuna! Ett gäng tjejer anordnar varje år en middag för andra tjejer och igår bjöds det på både på det ena och det andra… Efter middagen drog de flesta, även jag, in till ÖG som hade 02-släpp. En riktig pangkväll som gör att min söndag spenderas på ett lugnt sätt.

Annars var jag på arrendekurs i veckan! Ekonområdet erbjöd oss studenter att lära oss om arrenden och vad det egentligen innebär. Jag hade hört att kursen var bra och jag kan inget annat än hålla med! Mycket givande information och väldigt intressant, trodde inte att det var så roligt faktiskt. Som avslut ska vi imorgon ut till en arrendegård, alltid kul med studiebesök!

1 kommentar

  1. Trevlig blogg!
    Funderar på att söka till agronomprogret med ekonomi inrikting imorgon, men är lite osäker.
    Hur mycket plugg skulle du säga att de är?
    Är lite orolig för jag inte ska orka med…. gick ekonomiprogramet i gymnasiet.
    Mvh Axel 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *