Konsument-, produktion- och marknadsteori

Hej!

Mikron kör på med full fart och varje dag är det nya saker att förstå. Missar man en föreläsning är det, enligt mig, extremt svårt att förstå nästa föreläsning. Om man tidigare kunnat ta det ganska lugnt efter föreläsningen och inte behövt plugga är det raka motsatsen nu. En snabb lunch och sen direkt tillbaka till plugget. Sen om det är effektivt plugg eller inte är en annan fråga…

Helgen som kommer erbjuder mycket spännande! Idag ska IF:s styrelse hålla en fest för tidigare styrelser och imorgon är det spexpremiär ute på skolan, följt av en sittning. Spexkommittéen övar varje helg från slutet av januari-nu för att under tre helger i rad kunna ge studerande på Ultuna, familj, kompisar, gamla Ultunesare osv osv möjligheten att se ett fantastiskt spex! Förra året kretsade storyn kring Harriet och de 7 mjölkrelikerna, i år är det istället Per Olsson i Underlandet (https://www.facebook.com/events/1727952203931611/). Jag tvivlar inte en sekund på att det kommer bli tråkigt under föreställningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *