Kvällen innan tenta

Hej!

De senaste dagarna har jag, tillsammans med några kompisar, suttit och tentapluggat. Det är ett intressant förlopp som utspelar sig under dagarna. Man startar plugget utan att riktigt veta vad det är man ska lära sig, börjar lära sig några saker och BAM så kommer första nedslaget. Tillbaka på ruta ett. Efter x antal ”jag ORKAR INTE MER”, ”varför pluggar vi ens” samt ”ehhh lite mer kaffe på detta kanske?” inser man – jag – att det inte går att lära sig mer. Detta brukar ofta vara dagen före tentan. Så! Ikväll har jag 100 % struntat i att kolla upp vad skillnaden är på kvot- och produktregeln för att istället kolla New Girl. Bättre serie är svårt att hitta!

Thumbs crossed att tentan imorgon går bra, annars är det bara att göra omtenta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *