Söndag v. 5

Hallå!

Ännu en vecka har passerat och just denna har varit ganska stressig, men även rolig. I måndags gjorde jag som sagt jägarprovet – vilket jag klarade! Hade jag kuggat provet är jag faktiskt inte säker på om jag skulle fortsätta försöka. Resterande vardagar har bestått av föreläsningar, kårmöten, träningar och några få försök till att börja tentaplugga, tyvärr har det inte blivit mycket av det än så länge.

I fredags var det kårkickoff. Den nya kårstyrelsen hälsade alla funktionärer välkomna till ett nytt kårår på Ultuna genom en bra sittning med släpp därpå. Lördagen innebar alltså ganska mycket vila för min del, men jag orkade faktiskt pallra mig iväg till värmlands för att möta upp några vänner och göra ett quiz. Söndagen har innehållit träning och plugg. På fredag är det dags för en 5HP-tenta i matte och ja, än så länge har det ju inte blivit jättemycket plugg gjort….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *