v. 48

Hallåå!

Denna vecka var det tänkt att vi skulle ha en räknestuga, en uppstart av ett praktikfall samt en föreläsning om bokslut men tyvärr var föreläsaren sjuk och därför har det hittills inneburit en ”ledig” vecka. Jag och några kompisar har försökt att plugga, både till ekonomistyrningen och jägarexamen, men vårt fokus har inte riktigt varit på topp utan vi har mest pratat om diverse saker som inte rör skolan… Antar att det är sådant som behövs ibland!

Imorgon är det dags för årets funkisfest på kåren. Ett sätt att från styrelsens håll tacka funktionärer osv som hjälper till på kåren. Det är även under denna middag som ordföranden och andra personer som gjort något ”utöver det vanliga” får sina kårnamn. Kårnamnet ska spegla utskottets ordförande och hur hen är som person samt vad övriga styrelsen förknippar med hen. Får hoppas att de personer jag hjälpt till att välja kårnamn gillar sina namn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *