Älgmiddag 2017

I helgen genomfördes en av de större sittningarna ute på Ultuna – viltmiddagen! Vartannat år serveras det gås, vartannat år blir det älg. Precis som förra året var denna sittning en succé! Jag hade jättetrevliga bordsgrannar – en lantmästare från Alnarp, en skogsmästare från Skinnskatteberg och självklart några från Ultuna – och släppet efter på kåren var kul även det.

Jag tror att detta är en middag som uppskattas av väldigt många och trycket på att skaffa en biljett är på samma nivå som den årliga sångboksmiddagen som infaller i september. Sittningen erbjuder jättegod mat och då det även är inbjudna gäster från SLU:s andra filialer innebär det även att man får träffa nya människor. Tips är att verkligen gå på denna middag, för mig är både älgen och gåsen de bästa sittningarna jag hittills attendat på Ultuna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *