Torsdagkväll

Hej hopp!

Igår hade vi gästföreläsning med Pernilla Hålén, som är VD för OP Assistans, och det var riktigt bra! Hon tog upp vad hennes företag gjorde och vi fick vara med och använda *alla kunskaper vi har* för att hjälpa henne med hur hon skulle fortsätta driva företaget. Trots att man inte lärt sig jättemycket ännu var det ändå så att vi förstod uppgifterna riktigt bra!

Över till något helt annat – torsdagar är för många synonymt med stocken och det är exakt vad som händer ikväll. Stocken – alltså Stockholms nation – har klubb varje torsdag och då det var längesen jag och mina kompisar var där kände vi att det var dags! Bra musik och bra människor är alltid en nice kombo. Hoppas ni får en lika skön kväll som jag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *