Julavslutning

Idag hade vi redovisning av våra affärsplaner. Det var väldigt spännande att höra alla olika idéer som klassen hade arbetat med. En del var rakt på sak och skulle starta ett skötsel- eller projekteringsföretag och hade räknat på det medan andra ville satsa på ny teknik för att utvecka gräsklippare, göra gröna utställningsmontrar till mässor eller erbjuda stayling av trädgård inför försäljning av hus. Det var en mycket trevlig avslutning på arbetet med affärsplanen.

Nu under julledigheten ska vi fortsätta lite smått med affärsplanerna genom att vi ska opponera på en annan grupps arbete. Vi ska dubbelkolla så att resultat- och balansräkning stämmer, granska marknadsföringsstrategierna och komma med konstruktiv kritik.

Nu sitter jag på tåget upp till Stockholm där jag ska fira jul med min familj. Britta är med och ligger tyst och lugnt i sin bur. Jag har inte bestämt om jag ska göra juluppgiften nu innan jul eller om jag väntar med den till den 4-5 januari. Vi får se, men det lutar åt det senare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *