Tredje advent och julpyssel!

Det finns så mycket att fira nu i adventstider! Idag har vi i korridoren bakat pepparkakor och julpysslat. Under terminen har vi fått en väldig gemenskap i korridoren som jag inte har varit med om tidigare. I alla korridorsboenden jag haft tidigare har alla hållit sig på sitt rum och bara kommit ut för att laga mat eller slänga sopor typ. Denna termin har saker och ting dock ändrats. Vi gymmar, åker och handlar mat i lund (två har bil, LYX), och lagar mat ihop. Det är riktigt trevligt! För några veckor sedan åkte vi till och med till IKEA för att köpa lite nya lampskärmar och gardiner.

Alla i korridoren hjälptes åt att göra en jul-banderoll där vi ritade allt möjligt som har med julen att göra. Min favorit är vår ”sista måltiden”-tolkning med lucia i mitten och alla som bor i korridoren som lärjungar, inklusive alla katter.

För alla er som letar ert första boende är korridorsboende ett hett tips. Även om man inte hamnar i en så social korridor som jag gjort är det trevligt att ha folk runt sig. Någon att säga godmorgon till och någon som kan vattna ens växter om man åker hem nån vecka under terminen. Det blir inte en lika dramatisk start på vuxenlivet som att flytta till egen lägenhet direkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *