Sista formläraveckan

Denna veckan har varit fullspäckad av skapande. I tisdags utforskade vi metamorfos, vi valde två föremål med åtskiljande egenskaper och målade hur en övergång mellan dessa skulle kunna se ut. Ett spännande sätt att leka med färg och form, det var spännande att se de nya virtuella föremål som skapades!

I onsdags hade vi det sista krokipasset och jag hann även montera min storyboard som jag arbetade med under julledigheten. Att två av bilderna är tecknade med tusch skaver lite hos mig, jag hade uppskattat ett mer enhetligt resultat. Dessutom matchar inte de papper jag använde då de tre olika nyanser, mycket störande. men vad gör det om 100 år? Som jag nämnt en gång tidigare är det svårt att vara helt till freds med sina prestationer i exakt alla projekt under utbildningen. Jag får tänka mer på helheten i kommande arbeten och lämna detta bakom mig.

Idag var tropiska växthuset i botaniska trädgården platsen för undervisningen. Övningen gick ut på att måla gröna växter i akvarell, det är otroligt lyxigt att läsa en utbildning med så meditativa uppgifter som denna. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.