Stilleben och träd

Denna vecka har vi intagit ateljén för att ha formlära, otroligt mysigt. I måndags experimenterade vi olika svartvita material som torrpastell, oljepastell, blyerts och bläck och igår tecknade vi stilleben.

Idag sade schemat ”teckna träd på valfri plats”, jag och en kursare bestämde oss därför för att mötas i botaniska trädgården för att utföra uppgiften. Första trädet satt vi utomhus och tecknade men när händer och fötter efter en stund började domna av kylan förflyttade vi oss in till tropiska växthuset där vi åt lunch och fortsatte teckna. Uppgiften går ut på att teckna av två träd och sedan försöka komma på så många olika sätt som möjligt att illustrera dess karaktär på. Jag tappade tyvärr inspirationen lite efter halva uppgiften då jag la väldigt mycket tid på de två första teckningarna. Kommer nog att fortsätta med detta imorgon kväll istället.

Ikväll har Snerikes nation ett gratis yogapass som jag tänkte gå på. Snacka om harmonisk dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.