Slutspurt!

Nu är det långa dagar i datorsalen inför inlämning i övermorgon. Vi har fått handledning både idag och i fredags och det känns som vi ligger bra till:)

Veckan började med uppsatsskrivning hemifrån. Detta skulle jag säga är en stor skillnad på mastern jämfört med utbildningens tre första år, att man får lägga upp sitt arbete mer självständigt och det är inte lika många obligatoriska moment.

Nu är det endast en vecka kvar tills anmälan stänger för sommarkurser- vilket är ett bra komplement till sommarjobb eller som alternativ inkomst istället för jobb under sommaren. Att vara student och leva på CSN är inte så knapert, om man bortser från sommaren. I år har vi hela 13 veckor ledigt! Så man hinner verkligen jobba, resa eller hitta på något annat!

Sedan vill jag påminna om att ansökan till programmet öppnar om en vecka (och stänger en månad efter dess) så om ni står och velar- hör av er nu till SLU för att hinna komma på besök innan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.