Handledningsdag!

Idag har jag fått en massa handledning på olika delar som jag skissat på. Nu känns det som jag har supermycket att jobba vidare med och det vore skönt att bli klar med någon del snart, det är lite svårt att ha tankarna på många projekt åt gången. Så det var skönt att få feedback för att veta hur jag ska fortsätta:)

Vi ska beställa en trädinmätning för mitt lekplatsprojekt, så att jag får exakta mått på vart allt finns och därefter kunna göra ritningar på vad som ska tas ned och vad som ska sparas:) Alla större träd ska självklart få vara kvar men de stora buskagen ska tas bort för att öka tryggheten på platsen.

Imorgon är det en dag med mycket möten! Jag har varken hunnit fixa lunchlåda eller gått och lagt mig i tid.. Tur att man hinner sova lite på bussen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.