Efter en intensiv vecka

Denna vecka som gått har varit så intensiv att jag inte hunnit skriva något här än. Jag har nog spenderat mer vaken tid på att resa, än vaken tid hemma. Dock är jag supernöjd med min praktikplats!

Fina höstfärger i Enköping.

Jag har haft totalt tre heldagar på praktiken eftersom att jag var på dagvattenkurs under två av dagarna. Att läsa extra kurser är inte alltid helt lätt.. På kommunen har jag fått träffa en massa människor, allt ifrån landskapsarkitekter till anläggare. Det känns supernyttigt att få se hur allt faktiskt fungerar i verkligheten. Jag har fått ett eget kontor (!!!) och fått vara med på möten där det diskuterats allt ifrån vart en aktör ska få bygglov till hur man kan arbeta med att omarbeta torget.

Anläggning av en ny lekplats.

Jag har även fått en guidad tur i Enköpings parker, samt fått vara med på driften, alltså med de som sköter om staden. Där fick jag följa med och blåsa löv!

Parkbilen.

Sist men inte minst har jag fått egna uppdrag som jag ska arbeta med under praktikperioden och de kommer jag berätta mer om under veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.