”Träd i Malmö”

I torsdags var det boksläpp på Form/Design Center i Malmö! En av Alnarps lärare, universitetsadjunkt Patrick Bellan, har varit med och utvecklat boken Träd i Malmö, där vi läsare får lära känna, jaa, just träden i Malmö. Det var talare från Malmö Stad, bokens träd-fotograf, ABF (som var en av initiativtagarna), Malmös förskönings- och planteringsförening m fl, officiell unwrapping av plasten på det första tryckta exemplaret, samt lite bubbel och bokköp!

Malmö ligger i framkant när det kommer till trädanvändning. Mycket kompetens och ett stort intresse har gjort att Malmö har ett ovanligt brett sortiment av träd och buskar och många andra städer sneglar hitåt för inspiration och vägledning. Vanliga inhemska och ovanliga exotiska träd, unga och gamla träd, krokiga och spänstiga träd, alla ingår de i Malmös trädfamilj! Och alla går att läsa om i TRÄD i Malmö!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *