Alnarpskören är igång!

Bland Alnarpskårens aktivitetsutskott finns bland annat kören! Utskotten kan ju pendla en del mellan att vara mer eller mindre aktiva och ibland krävs att någon engagerad student helt enkelt kickar igång ett vilande utskott igen! Och det är just vad som hänt med Alnarpskören! En gång i veckan på våra fria onsdagseftermiddagar (som i regel är schema-fri för eleverna på skolan så att man ska ha tid för kåraktiviteter eller annat, en förmån som studentkåren arbetat fram) ses kören som nu leds av en åk 3:a som har tidigare erfarenhet av att lära ut körsång. I onsdags var jag själv med för första gången och det var riktigt kul! Och det lät bra! Vi lyckades till och med sjunga flerstämmigt, tänk va! Så förhoppningsvis blir det ett luciatåg denna jul…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *