Följ med mig i årskurs 2!

Hallå!

Mitt namn är Agnes och jag läser alltså sedan ett par veckor tillbaka årskurs 2 på programmet för landskapsarkitektur på SLU i Alnarp. det här året kommer den som vill att kunna följa mig under de kurser som varje åk 2-elev behöver ta sig igenom för att komma ut på andra sidan, förhoppningsvis en aning klokare 🙂

Förra året fick ni följa Viktoria som då läste årskurs 1 (japp, ni har räknar rätt, vi går alltså i samma klass!). Alla hennes inlägg finns kvar på bloggen under kategorin arkiv – åk 1 Viktoria

Är du kanske sugen på att söka in till just landskapsarkitekt? I denna blogg kommer jag att försöka ge en bild av vad just denna utbildning kan handla om, samt försöka bena ut de tankar som cirkulerar i mitt huvud om vad det kan innebära att studera just landskapsarkitektur. Hur praktiserar man det i verkligheten? Var ligger fokus? Vilka andra ämnen tangerar? Har du själv några funderingar är det bara att kommentera!

Tidigare har jag studerat ämnen som berör design och kommunikation, såsom animation, klassisk teckning, formgivning, berättande. Min förhoppning och övertygelse är att dessa ämnen, som råkar vara de som intresserar just mig, (men därmed även andra eventuella ämnen som kanske just du intresserar dig för) kan gå hand i hand med just landskapsarkitektur, då det är ett såpass brett ämne. Dessa tankar tänker jag gå in i djupare i kommande inlägg. Tills dess, ha det så fint så hörs vi alltså under hösten!

-Agnes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *