Kursavslut

Sista litteraturseminariet och kursavslutning med chips i korridoren.

Ja, då var även studiokursen avslutad och jag tror alla drog en lättnadens suck idag när vi gick hem på eftermiddagen. Den här kursen har absolut varit mer krävande än den tidigare och alla har nog någon gång under kursen känt en viss panik och frustration både över teknik och instruktioner. Men vi har tagit oss igenom det och känner att vi lärt oss en hel del.

Trots att vi var väldigt trötta så fick vi en hel del djupa diskussioner under seminariet, om både etik, ekonomi och mycket mer som man i framtiden kommer att behöva tänka på, men även att man sällan behöver axla allt ansvar själv då det vanligaste är att man jobbar i team.

I korridoren utanför studion där vi har hållit hus nästan hela kursen bjöd våra lärare oss på chips, ostbågar och cider medans vi gick omkring och kikade på alla planscher som vi satt upp där efter presentationerna. Så kul att se hur olika alla har gjort, men även vilka saker som var enklare eller svårare att visa beroende på vilken plats man arbetat med. Syntes tydligt att de som jobbat med den befintliga parken, Wrangelska parken, hade lyckats bättre många gånger med detaljerna i sina planer. Mycket spännande som jag kan ta med mig till nästa projekt som kommer upp.

Vädret har varit helt knas idag. Vårkänsla när jag cyklade till Alnarp idag, men bara en timme senare var det full snöstorm, och senare under dagen har det gått i super korta intervaller. Ena stunden strålande sol och nästa ser man inget genom fönstren, det var bara vitt!

Lite så här kändes vädret idag… ^^’

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *