Presentationerna

Nu är vi alla färdiga med våra presentationer av Uppdrag B med våra förslag till platserna i Landskrona.

Det har verkligen varit super intressant att få se hur olika alla har tolkat uppgiften och tagit sig an problemen som de hittat på de olika platserna. Jag tyckte att det nästan var mest intressant att se vad de som hade andra platser än vad jag hade tänkte sig och vilka problem de kämpat med, även om det var väldigt kul att se även vilken infallsvinkel andra hade tagit på Gamla stationen som jag arbetat med.

Fast allt är så spännande att lyssna på har det krävts mycket fika för att hålla sig alert och koncentrerad då vi suttit i så många timmar på ganska obekväma stolar. Men det var inga problem idag, för lärarna bjöd på kanelbullar och kaffe eller te under förmiddagen. n_n

Vi slutade faktiskt ganska tidigt, redan vid 14:40, men många stannade kvar för att läsa inför morgondagens litteraturseminarium. Jag slappade mest och kollade i trädgårdstidningar i biblioteket. ^^’

I blåsten och kylan i eftermiddags var vi ett gäng ute på odlingsutskottets odlingslott, som är betydligt större än vad jag hade täkt mig, och kikade runt för att få idéer inför årets odling. Vi blev bjudna på te och gifflar, men mina fingrar var ändå stelfrusna när jag kom in. -w-

Nu är korridoren full med snygga planscher ^^

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *