Vinter!

Nu har vintern tagit sig ända ner till oss här i Alnarp!

Jag tycker verkligen om vintern och kylen, och framför allt snön. Den enda nackdelen är väl att det blir svårt att cykla på grund av alla små snövallar som blir uppblåsta rakt över gång och cykelvägarna. På vägen hem idag fick jag leda cykeln nästan en tredjedel av vägen.

Vi var inte så många på plats i studion idag, men vi som var där jobbade febrilt med att försöka få ihop de två planscherna. Vi har ju nu ungefär en vecka kvar att jobba med projektet innan vi ska utrymma studion. Tyvärr så får man ju ibland idétorka eller bara tröttar allmänt på att rita planerna när man aldrig blir nöjd… -_-

Jag tycker verkligen om gamla tågstationer och den postindustriella känslan som finns där, men att rita alla dessa järnvägsspår på skisspapper är inte riktigt lika roligt… Men som tur är har vi ju en helt underbar park där man kan ta sig en runda för att springa av sig och rensa tankarna.

Särskilt idag var det helt underbart att gå en runda runt parken, om man har tillräckligt med kläder på sig. Nu på eftermiddagen gick jag runt vårat slott och kisade i det underbart vita glittret.

Snö gör verkligen alla platser lite extra vackra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *