Bokrea och enkel arkitektur

Jag läser en hel del och givetvis är bokrean en årlig tradition. Så i morse gav jag mig av på cykel till Burlöv för att kika på vad som fanns. Det blev en kokbok, två klassiska författare och en bok med grunder för att teckna. Tyvärr var det ingen trädgårdsbok som jag fastnade för.

Sedan bar det av till Alnarp i kylan och blåsten. Det har varit runt -6grader idag och vinden har gjort det näst intill omöjligt att cykla i fel riktning. På vägen hem domnade mina fingrar bort trots att jag hade vantar på de få minuter det tar mig att ta mig från skolan till Åkarp.

Under dagen i ritsalen har jag arbetat med att göra om min planskiss så att det inte blir några mellanrum mellan mina olika områden, inte helt lätt. Lite efter 17 gav jag mig för dagen, man blir väldigt trött trots att jag tycker att man bara sitter där och ritar. ^^’

Så med hjärnan och kreaktiviteten på högvarv så fick jag åtminstone en del gjort.

När jag besökte Burlöv idag så fick jag åter syn på de cykelskjul som finns där. Jag tycker det är en intressant design som gör att det inte bara blir ett skjul, utan även en annorlunda del av utrymmet.

Nästan som små kokoshyddor, ger ett lite exotiskt intryck

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *