Lite vinter åtminstone

Då var jag tillbaka igen. Tyvärr fick jag lämna vintern hemma i Karlskrona, det lilla vita som jag trodde var spår av snö när jag kom ner hit visade sig vara högar av salt… -_-’

Men kallt är det i alla fall och när jag gav mig av hemåt från Alnarp i eftermiddags så såg jag att några studenter spelade hockey på vår damm Plaskan. Jag blev verkligen sugen på att ta en runda jag med på isen, men jag är ju både lite rädd för att isen är för tunn och för att skada mina konståkningsskridskor. ^^’

Jag har fortsatt på samma tanke som förut men har gjort en noggrannare planskiss idag. Allt gick så bra och jag har fått tag i pennor med bra färger men så vops, höll jag på att hälla ut te över hela skrivbordet när jag skulle fånga pennorna som höll på att ramla ner på golvet. Kunde dock gått värre, jag lyckades fånga pennorna och blötte bara ned ett hörn på mitt skissunderlag så att skalan jag skrivit där suddades ut. Lite te hamnade i och för sig i platsburken där pennorna stod, men efter att jag torkat av pennorna och burken fått stå på tork en stund så är det inget problem. x@x

Många pilar och kladdiga anteckningar blir det…

Nu ikväll har jag planerat inför kvällen då vi ska basta med utbytesstudenterna. Jag är inte egentligen något fan av att basta, men jag har aldrig gjort det efter att jag badat i iskallt vatten, vi får se hur det går. *^w^*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *