Eget arbete

Ny vecka med eget arbete, så många tar tillfället till att arbeta hemifrån.

Själv kommer jag att fara runt lite överallt den här veckan för att hinna träffa så många av mina vänner som möjligt. Men givetvis så har jag även gjort en del skisser till de planscher som vi ska presentera om några veckor. Våra förslag till rumsliga förändringar på platserna i Landskrona.

Jag funderar på att arbeta upp med någon sorts murar för att anpassa platsen till människans nivå och skapa en sorts marknadsplats.

Förutom detta så har jag läst en hel del inför vårt nästa litteratur-seminarium, det handlar mycket om att anpassa allmänna platser för alla åldersgrupper och med en hel del fokus på funktionsnedsättningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *