Ask-onsdagen

Förutom alla hjärtans dag igår så var det även Ask-onsdagen då Alnarps studentkår och alla dess utskott ställer upp sig i kårhuset för att presentera sig samt vad man håller på med.

Så då var ju jag där för internationella kommittén och bjöd på godis. Tyvärr så var det inte jätte stor rullians på folk hos just mig, men många glada miner när man fick en godisbit. ^_-)

Dessutom fick både besökarna och vi utställare fika, en kaka och te eller kaffe. Nomsigt värre och väldigt trevligt att prata med de andra utskotten. Jag satt bredvid kroki- och odlings-utskotten, intresserad av båda två så vi får se vad jag hittar på när våren kommer närmare. ^^

Annars så hade vi eget arbete idag och jag skrev främst ut en hel del instruktioner och litteraturtexter, men även skissat fram en enkel men kladdig skiss över hur jag vill att folk ska röra sig i området runt gamla stationen och hur jag vill förändra rumsligheten där.

Som sagt så vill jag få in något som gör att platsen blir mer på en mänsklig nivå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *