Ett café i parken

Idag var det en föreläsning som jag har sett framemot länge nu, men tyvärr så har jag dragit på mig feber och hosta. Därför fick jag stå över idag men har fått anteckningar från en av mina snälla klassisar. ^^

Föreläsningen handlade om hur man inte ska planera vad man ska göra för att få folk till en plats utan snarare vart man vill att folk ska träffas. Att man ska kolla på den stora skalan för att se vad som finns runtomkring, vad är intressant i omgivningarna?

Förutom detta så var det dags för det första litteraturseminariet, jag hoppas att jag klarar mig med att läsa texterna noggrant. Inför nästa seminarium har jag börjat läsa lite eftersom jag var hemma och vilade mig idag.

Vi har en hel del spännande texter som gör det betydligt mindre långtråkigt att läsa in dem. Många tankar om hur man kan tänka vid planering, men mycket om hur man tidigare gjort fel. Ett återkommande tema tycker jag i många fall, men förståeligt då man ännu inte har kommit på ett sätt som löser alla problem. ^^’

Jag hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag kan ta mig an uppgift 6 som vi kommer arbeta med då.

Tyvärr så är alla snö borta idag, trots gårdagens snöfall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *