Soppa på Lantan

Redovisning igen, den här gången för våra koncept till Landskrona platserna.

Min tanke i stort är väl att gör om bangården vid Gamla stationen till en plats för tillfälliga utställningar, marknader och liknande men att bevara den känslan av industri som finns där. Att använda tegel och låta spåren ligga kvar men fylla upp dem med grus eller så.

Jag vill arbeta på människans nivå som nu saknas helt på platsen. Den vildvuxna känslan då ogräset sakta tar över området vill jag spinna vidare på genom att plantera mycket låga växter blandat med klätterväxter, gärna i gröngrå toner.

Efter en heldag av spännande redovisningar av olika idéer så var det dags för min första soppa.

Sopporna arrangeras av lantmästarna på olika campusboenden ungefär en gång i månaden och då serveras det ärtsoppa med olika kryddning beroende på vilket boende. På Lantan är det morötter och timjan, riktigt smaskigt.

En Soppa är lite som en informell sittning, den är betydligt billigare, betydligt galnare och ganska speciell. Jag fick lite känslan av firmafest. ^^’

Men det var verkligen super kul! Lantmästarna är lite annorlunda än oss andra kan man nog säga, och ibland har jag nästan varit lite rädd för dem (*o*’), men de är egentligen väldigt trevliga.

Det blev många bonniga sånger, om man nu får säga så. Och en hel del Skånska, i många fall medvetet överdriven. \ >w< /

Ser fram emot att få gå på nästa, och då kanske stanna på pabben som är efteråt vilket jag inte gjorde den här gången.

Underbart väder i sortimentet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *