Tegel

Eget arbete idag och jag tog en långfrukost innan jag gav mig av till Alnarp.

Efter lite krångel med datorn fick jag hjälp av en av våra lärare som varit med oss redan från första kursen. Att försöka få allt i rätt skala är inte direkt det enklaste. *-*

När jag lyckats få fram gamla stationen i skala 1:500 satt jag i vid mitt ritbord i några timmar. Det tar ju oftast mycket längre tid än vad man tänkt sig och jag sitter helt i min egen värld, nästan helt omedveten om min omgivning. ^^’

Det var inte så många i klassrummet idag, så det ska bli spännande att se allas idéer imorgon för dagens eget arbete gick ut på att fundera ut ett koncept till vad vi vill göra med de platser som vi arbetat med.

Jag har valt att fokusera mycket på teglet och de bruna toner som finns på stationen, men även på låg växtlighet och bevarande av den industriella känslan. Känns skönt att jag kom på en idé ganska fort, det finns enligt mig nästan inget värre än att sitt fast med att man måste komma på något men har fullkomlig idétorka.

Mina planscher till Uppdrag A

Dessutom har jag cyklat till Hjärups växthandel och köpt såjord för nu har jag tänkt sätta igång med lite odling i köksfönstret. ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *